Palazzo della Gherardesca

Scuola Normale Superiore, Pisa

  • Heliopolis 21

Abstract

The intervention won by competition of ideas is part of a larger project of internal reorganization and renovation of the furnishings of the library of the Scuola Normale Superiore of Pisa. Specifically, it deals with the new ac- cess area to the library section of Palazzo della Gherardesca with the aim of enhancing the architectural elements characterizing the building, favouring its reading; and providing, through the new layout, a modern, functional and distinctive image of the library.

Pubblicato
2019-12-30
Come citare
Heliopolis 21. (2019). Palazzo della Gherardesca: Scuola Normale Superiore, Pisa. AND Rivista Di Architetture, Città E Architetti, (36). Recuperato da https://and-architettura.it/index.php/and/article/view/279